Garanti for forsyning

Regeringen vil omlægge Danmarks energiforbrug fra fossilt brændsel til vedvarende energiformer med gennemførsel i 2050, hvor 85-90% af olie, kul og naturgas skal være udskiftet med vedvarende energi.

Kvalitet og leveringsgaranti

Ekman gør op med branchens hidtidige tankegang inden for levering af træpiller og biomasse til energiformål. Det gør vi ved at skifte faste mængder brændsel i termin ud med den præcist udregnede mængde brændsel, du har brug for. Så uanset om du producerer varme eller damp til opvarmning eller proces, så sørger vi for, at du altid har den mængde brændsel, du skal bruge - og lidt til!

 

Vores træpiller kommer fra hele verden, men udgangspunktet er vores to træpillefabrikker i Danmark, Årligt sælger vi mere end 200.000 ton træpiller i Danmark.

 

Detaljerne danner det komplette billede
Med udgangspunkt i dine tal, forventninger og de teoretiske forbrugstal går vi ned på detaljeniveau og laver en plan. Den plan arbejder vi så ud fra på forsyningssiden, så vi regulerer mængden af brændsel ud fra det skønnede energiforbrug i en normal, mild eller kold fyringssæson. Hvis vi totalt planlægger, efter din proces og øvrige energibehov, at din virksomhed bruger 10.000 ton biomasse på et år eller en sæson, følger vi løbende dine forbrugstal - og justerer løbende.

 

Vi leverer det, din virksomhed skal bruge, uanset om det bliver 100, 5.000 eller 50.000 ton. Forbrugstallene drøftes løbende sammen med dig, og uanset hvad resultatet bliver, så leverer vi præcis den mængde du skal bruge.

 

Vi tilpasser altså din lagerdel - hos dig og hos os, så du kan klare en hel fyringssæson. Vores lagre er fordelt over hele landet, så der aldrig er mere end 150 km afstand til mindst to lagre. Alt dette er vores definition på forsyningssikkerhed og din sikkerhed for, at du aldrig løber tør for brændsel.

 

Kontakt vores salgsafdeling...

Her finder du os

Aktuelt

Kontakt:

Ekman
Kong Christians Alle 3
DK-9000 Aalborg
Tlf.: +45 72 170 260
Mail: info.denmark@ekmangroup.com
Vi accepterer følgende kreditkort: Creditcards