Erhverv

Grøn omstilling & Garanti for forsyning

I Danmarks omlægger vi energiforbruget fra fossilt brændsel til vedvarende energiformer; olie, kul og naturgas skal udskiftet med vedvarende energi. Vi skal alle støtte op om den grønne omstilling, og Ekman vil meget gerne hjælpe jer med at gå forrest.

 

Kvalitet og leveringsgaranti

Vores træpiller lever altid op til de aftalte specifikationer, og vores forsynings setup, sikrer at der altid er træpiller på lager. Ekman står gerne på mål for præcist at levere den mængde brændsel, du har brug for. Uanset om du producerer varme, damp til opvarmning eller proces, så sørger vi for, at du altid har den mængde brændsel, du skal bruge - og lidt til!  

Vores træpiller kommer fra hele verden, men udgangspunktet er vores træpille fabrik i Danmark, Årligt sælger vi ca. 200.000 ton i Danmark.  

 

Detaljerne danner det komplette billede

Med udgangspunkt i dine tal, forventninger og de teoretiske forbrugstal går vi ned på detalje niveau og laver en plan. Den plan arbejder vi så ud fra på forsyningssiden, så vi regulerer mængden af brændsel ud fra det skønnede energiforbrug i en normal, mild eller kold fyringssæson. Hvis vi totalt planlægger, efter din proces og øvrige energibehov, at din virksomhed bruger 10.000 ton biomasse på et år eller en sæson, følger vi løbende dine forbrugstal - og justerer løbende.  

Vi leverer det, din virksomhed skal bruge, uanset om det bliver 500, 2.000 eller 50.000 ton. Forbrugstallene drøftes løbende sammen med dig, og uanset hvad resultatet bliver, så leverer vi præcis den mængde du skal bruge.  

Vi tilpasser altså din lagerdel - hos dig og hos os, så du kan klare en hel fyringssæson. Vores lagre er fordelt over hele landet, så der aldrig er mere end 150 km afstand til nærmeste lager. Alt dette er vores definition på forsyningssikkerhed og din sikkerhed for, at du altid har brændsel nok.  

Kontakt vores salgsafdeling...