Ekman-Group lander danmarkshistoriens største leverance af træpiller

22. oktober 2013

Det er den hidtil største enkelt leverance af træpiller i Danmark. Udlosningen startede søndag morgen og ventes afsluttet tirsdag eftermiddag. En del af lasten er på forhånd solgt til udenlandske aftagere og omlastes til mindre skibe. Resten, mere end 20.000 tons, transporteres på lastbiler til kunder i Danmark og til Ekmans egne lagre i Kolding, Toftlund, Frederikshavn og Vildbjerg for senere distribuering til danske varmeforbrugere. Der indgår omkring 40 lastbiler i operationen, total mængden svarer til mere end 1000 lastbiler med anhænger

 

Pillerne er produceret efter den europæiske kvalitetsnorm ENplus og lever dermed op til de strengeste miljøkrav og tekniske specifikationer.

Administrerende direktør Ronnie Kristensen udtaler: "Vi er meget stolte af vores Co2 neutrale produkt, og med denne last går vi skridtet videre end alle andre i branchen, vi handler med Enplus certificerede træpiller og forsyner ikke blot kunderne med det perfekte Enplus certificerede brændsel, men sikrer samtidigt miljøet med Green Gold Label bæredygtig sourcing. Køber man træpillerne i vores små praktiske 11 kg sække, støtter man projektet Little Sun som hjælper med grøn energi og lys til mennesker i 3. verdenslande, som dagligt lever uden elektricitet. Træpillebranchen har i mange år været præget at et meget ensidigt fokus på pris, men heldigvis ser vi nu mange flere forbrugere som ønsker at grønt og bæredygtigt produkt, og når man så samtidigt kan støtte det unikke Little Sun projekt, ja så går tingene op i en højere enhed, Man kan godt sige, at vi her har det fuldendte produkt." 

 

 

Ekman -2 Ekman -3
   
Ekman -4 Ekman -5

Aktuelt

Kontakt:

Ekman
Kong Christians Alle 3
DK-9000 Aalborg
Tlf.: +45 72 170 260
Mail: info.denmark@ekmangroup.com
Vi accepterer følgende kreditkort: Creditcards