Salgs- og leveringsbetingelser

Aftalevilkår for webhandel

 

Priser:

Alle priser angivet på www.ekmangroup.dk er inklusive 25% dansk moms.
Der tages forbehold for afgiftsændringer, udsolgte varer o. lign.

Der tages forbehold for trykfejl og forkerte priser i webshoppen

Leveringstid
Vi leverer typisk indenfor 5 hverdage.

Levering generelt:

Paller: Der leveres normalt pallevarer med palleløfter som kun kan køre på fast underlag, varen leveres ved fortovskant.

Ved bestilling af levering med mobiltruck, er det kundens risiko såfremt der sker skader på belægning i det mobiltrucken vejer ca 2,5 ton

Mål & Vægt:  Lastbiler. Der benyttes som udgangspunkt fuldt lastede lastbiler til fragten, som efter reglerne omkring totalvægt, vejer op til 54 ton. Disse biler kræver 2,5 meter i bredden, og 2,8 meter incl. spejle, samt 3,8 m i højden, og er iøvrigt op til 18,5 m lange. Mobiltrucken, vejer op til 2500 kg. og med 1 palle træpiller er vægten op til 3500 kg. Den kræver 2,5m i frihøjde og 2,4 m i bredden hvis paller skal køres ind i carport/garage. Km-afstande defineres i google maps der er den mest præcise.

Bulk/Blæst: Leveres med forvogn-hænger, forvogn eller i få tilfælde med tankvogn. Der leveres med 3 x 6m slange med 5" flanche hvilket rækker til 18 meter fra der hvor bilen placeres til leveringspunktets studs. Der kan i reglen blæses langt, 14 meter op og derefter 23 meter vandret, sætter begrænsningen, hvorimod alene vandret ikke giver egentlige begrænsninger. Der kan på alle biler tages ekstra slanger med. Ved krav om yderligere slanger sker det med tillæg af 350 kr. 
Indblæsningstrykket må højst være 0,5 bar. Der henvises til teknisk vejledning for siloanlæg, for regler og krav til modtage forhold. Ved levering med blæsebil skal der bruges standardrør (Ø 100 mm/ 125mm) system med cyklon (klokke) der leder træpillen ned i siloen, eller hvor opbevaringen skal være. Bøjningerne skal vende over 5 x rørets diameter og rørsystemet skal bygges med så få bøjninger som muligt. 
Ekman kan ikke tage ansvar for kvaliteten af træpillen på anlæg der ikke er korrekt opbygget. Den videre transport til kedelanlægget skal være så kort som muligt, og den skal ske ved skånsom behandling af træpillen. Levering sker efter forudgående aftale, og nøje anvisning skal gives omkring hvor på adressen Leveringen skal foretages, og vi kan forlange en anvisning på stedet, ved første leverance. Bestilles der f.eks. 5 ton, og dersom dette ikke helt kan modtages, betales der også for hele den mængde som ikke kunne leveres. Vær opmærksom på forskellen på m3 og ton.

Den købte mængde er gældende med en tolerance på op til 10% (da man ikke kan ramme de nøjatige antal ton).

Ved køb af varer i bulk, leveret med blæsebil vil der ikke blive krediteret nogen mængde såfremt der ikke er plads til de bestilte træpille, dette pga ekstra fragt for returkørsel. Derfor bestil aldrig mere end du har plads til! 

Paller - hele læs: Leveres med gardintrailer eller lignenede der kan klare 2 akslet, 26-27 paller eller 3- akslet 33-34 paller, pr. læs. Modtager læsser selv af og det kræver en gaffeltruck. Der haves maksinalt 30 minutter til aflæsning. Dersom levering med container, er det ofte 26-27 paller, og her kræves 2 mand til aflæsning, en til at trække frem med palleløfter og en til at køre fra med gaffeltruck. Her haves maksimalt 60 minutter til aflæsning. 

Paller Truck, Paller med Mobiltruck. Bestillingen leveres med lastbil og medbringer truck. Læsset vil da maksimalt kunne være 28 paller. Levering sker efter forudgående aftale, og nøje anvisning skal gives omkring hvor på adressen leveringen skal foretages, og vi kan forlange en anvisning på stedet, ved første leverance. Levering foretages efter ønske til placering. Mobiltruck kan køre på de fleste underlag, men vær opmærksom på truck og pallen samlede vægt. Mobiltrucken har skydegafler der giver den flere muligheder, f.eks. at nå ind i en garage hvor selve trucken ikke kan komme ind. Vær opmærksom på truckens mål, når du beslutter dig for dit leveringspunkt. 

Ekspress levering koster 950kr og skal typisk aftales med Ekman Danmark.

Forbehold

Ansvar: Levering sker, som udgangspunkt efter kundens ønske til placering. Aflæsning inden for matrikelskel er altid købers ansvar. Chaufføren kan ikke på forhånd vurdere underlagets beskaffenhed, flisernes bæreevne osv., hvilket er købers ansvar. 

Modtageforhold: Dersom slutmodtagers modtageforhold ikke er i orden, frasiges ethvert ansvar fra leverandør og distributør. Der henvises til foldere og foreskrifter fra Dansk Energi Brancheforening herunder specielt kapitel 2 og 3. 

Ventetid: Dersom slutmodtager årsag til unødig ventetid beregnes 100 kr. pr. påbegyndt kvarter. (excl. moms) 

Reklamationsret
Som kunde har du ret til at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var til stede, da varen blev solgt. Reklamationsretten gælder i 2 år og omfatter fabrikations- og materialefejl. Ønsker du som kunde at reklamere, skal dette som udgangspunkt ske indenfor 2 måneder efter, at en fejl eller mangel ved en vare er - eller burde være opdaget. Vær derfor omhyggelig med at efterse dine varer ved modtagelsen.  kontakt os hvis du ønsker at reklamere over en vare.

Fortrydelsesret
Du har som kunde 14 dages fortrydelsesret, når dine varer bestilles via www.ekmangroup.dk. 
 Bemærk, at porto ikke refunderes ved fortrydelse af køb.

Alle returneringer skal anmeldes til Ekman, INDEN varerne sendes retur. 

Udfyld derfor følgende formular, og afvent svar, inden du returnerer varerne.  Klik her for at gå til formular. Der skal vedlægges kopi af faktura / ordrebekræftelse, samt registrerings- og kontonummer til den bankkonto, hvortil vi skal overføre pengene. Varen skal afsendes til Ekman senest 14 dage efter du har modtaget den. Du vil modtage pengene senest 30 dage efter returnering af varen, såfremt varen fremstår i oprindelig stand.

Når du handler hos Ekman acceptere du også vores GDPR politik, hermed kan du læse mere om det.

https://www.ekmangroup.com/ekman.privacy-notice/ 

Kontakt os
Har du spørgsmål til din ordre eller andet, er du velkommen til at kontakte os.  Klik her for at gå til vores kontaktside.

Mvh.
Ekman Denmark ApS